Veelgestelde vragen

Welke ringmaat heb ik?

Onder aan de pagina vind je ook een maattabel voor ringen en twee manieren hoe je de maat kunt bepalen. De ringen in de shop zijn uniek en slechts in één maat verkrijgbaar. Je kunt maximaal 3 ringen tegelijk bestellen. Als je twijfelt over de maat, neem dan contact met me op.

OF Bestel de speciaal ontworpen Ringmaatkaart in de webshop!

Hoe werkt het bestellen?

Je kunt je bestelling rechtstreeks doen in de webshop. De sieraden zijn allemaal uniek, dus het is niet mogelijk een sieraad te bestellen dat niet meer leverbaar is. 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt op verschillende manieren betalen, via iDeal, overschrijving, Mastercard, Visa of PayPal. 

Wat is de levertijd?

Zodra wij je betaling ontvangen hebben, verzenden wij het pakket.De levertijd is vanaf bevestiging van de bestelling minimaal enkele werkdagen en maximaal 30 dagen.

Hoe krijg ik contact?

Bij voorkeur via het contactformulier onder aan de pagina. Binnen een dag ontvang je reactie. Bellen kan eventueel ook.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling binnen 48 uur annuleren mits de bestelling dan nog niet verzonden is. Neem zo snel mogelijk contact op via het mailadres waarop de bevestiging staat.

Hoe wordt mijn sieraad verzonden?

Het sieraad wordt via PostNl of Mikropakket naar je verzonden.

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Binnen 7 dagen na ontvangst van de sieraden moet je ons, via mail op de hoogte hebben gebracht van je wens om te retourneren. Na deze 7 dagen is je aankoop definitief en kun je niet meer retourneren. Je aankoopbedrag wordt na de retour ontvangst binnen 30 dagen teruggestort op je rekening.

Hoe te retourneren?

Het sieraad moet binnen 7 dagen aangetekend en verzekerd teruggestuurd worden. Deze verzendkosten betaal je zelf. Het sieraad mag niet beschadigd en/of gedragen zijn. 

Welke garantie zit er op het sieraad?

We geven 1 jaar garantie, vanaf aankoop, op eventuele constructiefouten. Bij slijtage of nalatigheid zijn wij niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor het verliezen of beschadigen van een steen of parel. Het is vaak niet duidelijk hoe dit is ontstaan, hier op kunnen wij dan ook geen garantie geven.