Garantie en retourneren

Garantie op het sieraad

TreesJewel levert goede kwaliteit handgemaakte sieraden. We geven 1 jaar garantie, vanaf aankoop, op eventuele constructiefouten. Bij slijtage of nalatigheid zijn wij niet aansprakelijk en worden er kosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het verliezen of beschadigen van een steen of parel. Het is vaak niet duidelijk hoe dit is ontstaan, dus hierop kunnen wij geen garantie geven.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om het sieraad in topconditie aan je te leveren. Het kan voorkomen dat er tijdens de verzending  iets fout gaat of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Neem in dat geval zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen, schriftelijk contact met ons op. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie, vervanging of geld terug.

Retourneren

Je hebt 7 dagen bedenktijd na de ontvangst van het sieraad. Mocht je binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kun je het artikel aan ons retourneren. Je dient ons hierover eerst schriftelijk te informeren. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het aangetekend en verzekerd retourneren van het desbetreffende item. Het door jou betaalde bedrag wordt op je rekeningnummer teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel en dezelfde wijze als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij zullen voor de terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen.